Ugens opdatering – Uge 1 2020

Et nyt år er over os og det samme er en ny opdatering af hvad der har foregået på siden det sidste stykke tid. Beer Pong bordet blev færdigt i December og sammen med det også vores planlægning for 2020, så der kommer mere styr på tingene end der har været indtil nu. Blandt andet er planen at sørge for at der kommer en ugentlig opdatering hver uge og ikke kun den første uge i hver måned. Det burde også retfærdiggøre navnet. Vi har også planer om at lave en del flere anmeldelser hver måned, holde konkurrencer og få tilføjet en her del flere billeder på hjemmesiden, både til opskrifterne og de forskellige drukspil vi lægger op. Som første del af opdateringen af siden har vi allerede tilføjet nye billeder til vores interne reklamer i siden.

Beer Pong bordet

Projektet med at lave et beer pong bord ud af et stykke vinge,
fra et gammelt fly, gik en del bedre end forventet. Vi har slebet de skarpe kanter, smidt nogle stykker plade på de værste dele og smækket en stor plade på oversiden for at lave en spilleflade. Til sidst har vi boret huller til kopperne, så de ikke kan vælte, og sat kopholdere på siderne, så man enten kan sætte skylleglas til boldene eller have sin øl indenfor rækkevide imens man spiller. Vi har stadig ikke fået sat ben på bordet, men det er der heldigvis råd for når man har adgang til en lift. Næste del af projektet bliver selvfølgelig at få sat nogle ben på, så vi ikke er afhængige af hverken lift eller et seperat bord for at kunne spille.

 

Flere anmeldelser

Vores mål er at få lavet anmeldelser på så mange ting vi overhovedet kan og skrevet på en måde så alle kan forstå dem. Det nytter ikke noget at man skal have en specialist indenfor vin eller spiritus til at oversætte de anmeldelser man læser, så derfor vil de altid blive skrevet på en måde så de er til at forstå.

 

 

Nye brands på siden:

Beveland likør

Beveland Schnapps

Rodnik’s

Floridajus Batida

 

Ugens drukspil er: Circle of Death