Fuck the dealer

Vi anbefaler 3+ spillere til Fuck the dealer

 

Det skal du bruge:

1 Sæt spillekort

Alkohol

 

Sådan spiller du Fuck the dealer:

Start med at vælge en dealer. Dealeren skal nu tage jokerne og alle 7’erne ud af bunken, lægge dem på bordet med forsiden ned og blande resten af kortene.

Spillet starter nu ved at personen til venstre for dealeren gætter på et kort. Det må være et hvilket som helst kort, bortset fra 7 eller joker. Der kan nu ske 2 ting:

1. Spilleren gætter rigtigt. Dealeren skal nu drikke 6 tåre

2. Spilleren gætter forkert. Spilleren skal nu have et hint til hvilket kort der er det rigtige, ved at delaeren siger om det rigtige kort er over eller under det som spilleren gættede på.

Hvis spilleren gætter rigtigt på andet forsøg skal dealeren drikke 3 tåre. Hvis spilleren ikke gætter det rigtige kort, så skal han/hun drikke forskellen på det der blev gættet på anden gang og det rigtige kort. Hvis det rigtige kort er en konge og der blev gættet knægt, så skal spilleren drikke 2 tåre.

Dealeren skal nu huske at lægge kortet ned og sortere kortene, så de kortene passer sammen med de andre kort med samme tal/mærke.

Hvis spillerne gætter forkert 3 gange i træk, så må dealeren give kortene videre. Dealeren kan også vælge at vente længere tid, men hvis der bliver gættet rigtigt, så genstarter optællingen. Så selvom der er blevet forkert 18 gange i træk og der så bliver gættet 1 rigtigt, så starter det forfra. Så nu skal der igen gættes forkert 3 gange i træk, før bunken må gives videre.

Sådan fortsætter spillet indtil alle kortene er lagt ned.

<<< Tilbage til drukspil