Træmand

Vi anbefaler 2+ spillere til Træmand

 

Hvad skal du bruge:

Et sæt spillekort

Alkohol

Sådan spiller du Træmand:

Første punkt i spillet er at udnævne en “Træmand”. Alle spillere trækker på skift et kort og den der får det laveste kort starter som “Træmand”. I dette spil er es det laveste.

Træmand bliver straffet allerhårdest igennem spillet. Alle spillere må på alle tidspunkter “skåle” med Træmand og drikke med ham/hende. Træmand må aldrig sige nej til det og skal altid drikke med alle der vil skåle med ham/hende.

Når der er udnævnt en “Træmand” kan selve spillet starte. I skal nu på skift trække et kort fra bunken og alt efter hvilket kort man får, sker der noget bestemt. Hvad du skal gøre, kan du se på listen herunder:

Es: Hvis kortet er rødt, må personen der har trukket kortet give en tår væk. Hvis det er sort, skal personen selv drikke en tår.

2: Personen der har trukket skal udfordre en af de andre deltagere til at gøre noget. Det er helt op til den der har trukket hvad den anden skal gøre. Der kan nu ske to ting:

– Personen der har fået udfordringen gennemfører udfordringen. Den der gav udfordringen skal nu drikke 4 tåre selv

– Personen gennemfører ikke udfordringen. Han/hun skal derfor drikke 4 tåre som straf.

3: Hvis der bliver trukket 3, skal personen der er “Træmand” drikke en tår.

4: Personen der har trukket 4, må nu dele 4 tåre ud. Det er helt valgfrit om de allesammen skal være til den samme person eller om det er flere forskellige der skal have dem.

5: Fællesskål: Alle drikker 1 tår

6: Tema runde: Personen der har trukket 6 vælger nu et tema. Det kan foreksempel være bil mærker. Den første spiller siger foreksempel “Ferrari” og den går herfra rundt, hvor hver spiller skal sige et nyt bilmærke, som ikke allerede er nævnt. Den første der ikke kan sige et nyt bilmærke har tabt og skal derfor drikke 3 tåre som straf.

7: Toilet- og rygepause – personen der trækker 7 får lov til at give turen videre og holde en toilet- og rygepause.

8: Personen til højre for den der trækker 8 skal drikke 2 tårer

9: Personen til venstre for den der trækker 9 skal drikke 2 tårer

10: Kongens efterfølger: Den der trækker 10 skal gøre en ting, som alle de andre skal efterligne. Den sidste til at efterligne dette, skal drikke 4 tåre som straf.

Knægt: Personen skal selv drikke 2 tåre og han/hun bliver udnævnt som ny “Træmand”

Dronning: Personen må nu lave en regel. Det kan foreksempel være, at hver gang man bander, skal man drikke 2 tåre. Næste gang en person trækker en dronning, må han/hun lave en ny regel og den tidligere regel bliver ophævet.

Konge: Buffalo – personen der trak kortet starter en runde Buffalo. Taberen drikker 5 tårer.

Joker: Personen der trækkeren Joker må udpege en ny Træmand

<<< Tilbage til drukspil