Buffalo

Vi anbefaler 3+ spillere til Buffalo – Det er sjovest hvis man er omkring 6-7

 

Det skal du bruge:

Evnen til at tænke – Hvis du allerede har spillet Skittles Vodka Pong eller holdt studenteruge kan dette spil blive meget langt for dig

 

Sådan spiller du Buffalo:

Alle deltagerne sætter sig i en cirkel. Man vælger en der starter spillet og personen der blev valgt skal nu slå sig på den ene skulder, med den modsatte hånd. Det afhænger nu af hvilken skulder personen har brugt, om spillet kører videre imod højre eller venstre. Hvis personen klapper sig på højre skulder med venstre hånd, så er det personen til højre der skal fortsætte, og omvendt. Personen den bliver sendt videre til skal nu fortsætte spillet på samme måde og må selv vælge om den skal sendes til højre eller venstre, ved at bruge de samme regler som før.

 

Når en person får 7, skal personen ikke slå sig på skulderen, men derimod pege på 2 forskellige personer med krydsede hænder. Det er nu den person som den nederste arm peger på, som skal fortsætte spillet.

Igen, når en person får 14, så skal han/hun pege på to personer med krydsede hænder, men denne gang er det den øverste hånd der bestemmer.

Spillet slutter ved 21, hvor personen der skulle have sagt 21 istedet skal lave “buffalo” (Som laves ved at lave horn med fingrene ud for hovedet) og så pege imod en person og sige “BUFFALO”.

Personen der bliver valgt skal lave en regel til næste runde, hvilket foreksempel kan være at man skal springe et tal over eller lignende. Personen kan også vælge at ophæve en regel en anden spiller tidligere har lavet, hvis der har været flere runder.

Hvis man laver fejl eller er for langsom bliver man straffet med et shot og spillet skal starte forfra. Man kan vælge også at straffe personen der bliver buffalo, men det ender ofte uretfærdigt.

<<< Tilbage til drukspil