Viking

Vi anbefaler 5+ spillere til Viking

 

Det skal du bruge:

Alkohol

 

Sådan spiller du Viking:

Alle spillerne sætter sig i en cirkel. Spillet starter ved at en spiller laver “vikingehorn” (Sæt tommelfingrene i ørerne og vrik med resten af fingrene i et par sekunder) – herefter skal han klappe hænderne sammen foran sig og pege hænderne imod en anden spiller. Den valgte spiller skal nu selv lave “vikingehorn”, men som tilføjelse skal personer til højre og venstre for den nye viking ro hans båd. Dette gør man ved at ro til samme side som man selv sidder. Personen til venstre for vikingen ror på sin venstre side, og personen til højre ror på sin højre side.

Hvis der bliver lavet fejl, såsom at en af dem der ror enten glemmer det eller ror til den forkerte side eller at den nye viking ikke opdager at han/hun er blevet valgt, så skal man drikke som straf.

Spillet kan sagtens spilles uden at man skal drikke og i det tilfælde kan man finde på nogle andre regler / en anden form for straf

<<< Tilbage til drukspil