Drunk Artists

Vi anbefaler 3+ Spillere til Drunk Artists

 

Det skal du bruge:

Papir

Noget at tegne med (En blyant, kuglepen, fjerpen etc)

Alkohol

 

Sådan spiller du Drunk Artists:

Man starter med at vælge en person der skal tegne og en der skal styre runden. Personen der styrer runden skal hviske en ting i øret på tegneren, som personen så skal tegne på papiret. Når tegneren begynder at tegne, skal de andre gætte hvad det er han tegner. Jo bedre man er til at tegne, des hurtigere går det altså for de andre personer at gætte hvad man er igang med. Pr 30 sekunder der går før de andre gætter det, skal man drikke en tår. For hvert minut bliver der lagt 3 ekstra tåre oveni. Hvis det ikke bliver gættet indenfor 2 minutter, så skal man tage et shot.

Personen der gætter tegningen må give et shot ud til en anden spiller

Når man er færdig med en runde, så skal en ny personer udvælges til at tegne.

<<< Tilbage til drukspil