Chain of Death

Vi anbefaler mindst 3 spillere til Chain of Death

Det skal du bruge:

1+ sæt spillekort (vi anbefaler 3)

Massere af alkohol

Sådan spiller du Chain of Death:

Chain2Chain3Alle kortene bliver lagt i en lang række på bordet. Spillet starter ved at den første spiller trækker det første kort i rækken og vender det om så alle kan se det.

 

 

Chain4Nu skal den næste person trække et kort og hvis det har nogen relation til det kort som personen før trak, så skal de begge to drikke det antal tåre som deres kort viser. Det kan være hvis begge personer har en hjerter eller en 7’er. Hvis den næste person i rækken nu også trækker et kort der har relation til de to andre, så skal alle tre personer drikke det der står på deres kort. Galskaben stopper først når kæden bliver brudt ved at en person trækker et kort der ikke har relation til det forrige. Man kan altså godt fortsætte kæden i forskellige farver, hvis 2 personer får foreksempel to 7’er i træk, selvom de er forskellige kulører. Når kæden bliver brudt, skal man ikke stoppe spillet. Man starter derimod bare forfra på at lave en kæde af de kort man trækker indtil man når til enden.

Spillet slutter når alle kortene er væk, I er løbet tør for alkohol eller når nogen indser at det her spil var en dårlig ide fra starten af.

<<< Tilbage til drukspil