Animal

Vi anbefaler 4+ spillere til Animal

 

Det skal du bruge:

Alkohol

Evnen til at tænke (Denne kan mangle hvis du har spillet Circle of Death)

 

Sådan spiller du Animal:

Alle spillerne sætter sig i en cirkel eller rundt om et bord. Ligesom spillet Buffalo, går spillet Animal ud på at tælle sig op til 21. Forskellen er bare at man ikke vil være den der siger 21 i Animal – han/hun skal nemlig bunde, tage et shot eller straffes på anden vis.

Spillet starter ved at den første person siger 1 og vælger hvilken retning spillet skal gå. Nu skal den næste person sige næste tal og sådan fortsætter man rundt og tæller op. Når det er ens tur kan man vælge 3 forskellige ting:

Man kan nøjes med at sige tallet (foreksempel 7) – så fortsætter spillet i samme retning

Man kan sige to tal i træk (foreksempel 7,8) – så skifter spillet retning

Man kan vælge 3 tal i træk (foreksempel 7,8,9) – så fortsætter spillet i samme retning, men næste person i rækken skal springes over.

Man må ikke lave samme kombination 3 gange i træk. Det gælder alle 3 muligheder. Hvis det sker, skal personen der gør det drikke 3 tåre og spillet starter forfra.

Hvis det ikke sker, så fortsætter spillet indtil man når til 21. Personen der siger 21 (eller skal sige 21, hvis de prøver at snyde) skal bunde sin drink. Udover dette, må personen tilføje en ny regel til spillet. Det kan være tal der skal byttes rundt, at man skal gøre noget istedet for et tal eller lignende.

Hvis man bryder en af de nye regler skal man drikke 2 tåre. Der bliver tilføjet en ekstra regel hver gang man når til 21.

<<< Tilbage til drukspil