Indian Poker

2+ Spillere

Det skal du bruge:

1 sæt spillekort

Alkohol

Sådan spiller du:

Alle spillere får tildelt et kort med bagsiden op, så de ikke kan se hvilket kort de har. Herefter skal alle spillere sætte deres kort fast i panden, så alle andre kan se hvilket kort de har.

Personen der har delt kortene ud starter runden, ved at satse et bestemt antal tåre på at de har det højeste kort. Herefter skal personen til venstre bestemme sig for om de vil fortsætte eller trække sig fra spillet. Hvis man trækker sig fra spillet, skal man drikke det antal tåre som personen før en selv forhøjede til.

Foreksempel har spillet startet på 4 tåre, den næste siger at han vil op på 5 tåre og den tredje spiller vil ikke være med mere. Han skal derfor drikke 5 tåre, får han må trække sig fra spillet.

Når alle har haft deres tur til at forhøje, blive på samme sats eller trække sig fra spillet, så skal alle tage deres kort ned og se hvem der havde det højeste. Taberen skal drikke det samlede antal tåre, så hvis der er 4 spillere tilbage og der er satset 5 tåre fra hver, så skal taberen af runden drikke 4 * 5 = 20 tåre.

<<< Tilbage til drukspil