Tøm Glasset

Vi anbefaler 3+ spillere til Tøm Glasset

Det skal du bruge:

1 glas (I bestemmer selv størrelsen)

Alkohol til at fylde i glasset

En genstand pr runde I skal spille, udover alkohol til glasset

Sådan spiller i Tøm Glasset:

Start med at fylde glasset med alkohol, det kan for eksempel være en somersby eller en øl. Spillet starter ved at den første person tager en tår af glasset og sender det videre til enten venstre eller højre. Det går nu ud på at være den person der tømmer det sidste af glasset. Man vælger selv hvor meget man drikker hver gang man får glasset, men det er vigtigt at man giver det videre i den samme retning hele tiden. Der er nu to muligheder for vinderen, der tømmer glasset:

1. Den næste person i rækken, efter ham/hende der tømte glasset, skal bunde en genstand

2. Personen der drikker det sidste af glasset må bestemme hvem der skal bunde en genstand

 

<<< Tilbage til drukspil