Devils Bitch

Vi anbefaler 2 spillere til Devils Bitch

 

Det skal du bruge:

1 sæt spillekort

Alkohol

 

Sådan spiller du Devils Bitch:

Man placerer kortene ud på bordet således, at det starter med en linje på 1 kort, endnu en ny linje, som er på 2 kort, sådan fortsætter det indtil du har delt kortene ude på en bane som ligner to pyramider, som er sat spejlvendt mod hinanden. Du vælger selv, hvor mange kort du bruger. Du starter spillet ved at vende det første kort om, så din makker kan se kortet. Makkeren skal så gå til næsten linje og vælge et af kortene, derefter skal makkeren så gætte på, om kortet er lavere eller højere end det tidligere kort. Gætter makkeren forkert, skal alle kortene vendes med ryggen op af og makkeren skal drikke. Gætter makkeren rigtig, må makkeren fortsætte til næste linje og gentage, dog skal der skabes en sti, hvilket betyder, at makkeren kun kan vælge at gå skråt eller ligefrem. Man skal således nå ned til det sidste kort for enden. Gør man det, har man vundet spillet.

<<< Tilbage til drukspil