The Kings Cup

Vi anbefaler 3+ spillere til The Kings Cup

 

Det skal du bruge:

Et mellemstort glas/kop
Et spil kort – jokere skal tages ud
Drikkevarer til hver spiller
Varieret udvalg af alkohol

 

Sådan spiller du The Kings Cup:

Idéen med spillet er, at man sidder i en rundkreds
med koppen i midten. Kortene spredes ud således, at de er fordelt omkring koppen. Man skiftes til, at skulle tage et kort. Hvert kort har en betydning, som afgører spillets konsekvenser for den enkelte person.

Es – Vandfald! Alle starter med at drikke af deres genstand – gerne en dåse eller et stort glas fyldt.
Personen der tog kortet kan vælge at stoppe, når hun eller han ønsker. Det giver den næste person muligheden for, at kunne stoppe med at drikke også. Sådan fortsætter det, indtil det når til den sidste person.

To – Dig, det er nu personen som trak kortet, der kan vælge, hvem der skal tage en slurk.

Tre – Endnu en der skal drikke, denne gang er det personen, som trak kortet tre, som skal drikke.

Fire – Det er piger! Alle pigerne skal drikke.

Fem – Nu er den slem! Nu skal man ryste med kroppen! Personen der trak kortet, skal lave et enkelt dansetrick. Den næste person skal så gøre det samme og tilføje endnu et trick. Dette fortsætter indtil en person laver ged i den og skal drikke.

Seks – Mr. Fleks! Det er nu alle drengene, som skal drikke.

Syv – Himmel! Personen som trækker dette kort, kan på hvert tidspunkt vælge at putte fingeren på siden af næsen midt i spillet. De andre spillere skal så gøre det samme, så snart de ser det. Den sidste person som får fingeren på næsen, skal drikke.

Otte – Makker! Personen som trak dette kort, kan vælge en anden person til at være deres makker. Dette betyder at hver gang personen som trak kortet drikker, skal makkeren også drikke.

Ni – Nu er det tid til at rime! Der er to versioner! Man kan vælge at skulle rime på et ord. Således at personen som trak kortet siger ’Hus’, så bliver det til ’mus’, ’sus’, ’lus’, osv. Eller hvis man føler sig lidt mere udfordrende, så kan man vælge at rime på sætninger. Kan man ikke rime mere, så må man putte bunden i vejret og tage en slurk!

Ti -Kategorier! Personen som trak kortet, skal vælge en kategori. Alle skal på skift nu sige en ting, som passer ind i kategorien, hvilket kunne være, alkohol, sex stillinger eller dykkerudstyr. Hvis man ikke kan mere, så må man slukke tørsten med en tår.

Bonde – Det velkendte spil ’Jeg har aldrig’. Alle putter tre fingre i vejret. Til at starte med, så personen der trak kortet, skal starte runden med at sige en ting, som personen aldrig har gjort. Hvis man har gjort det, så tager man en finger ned. Spillet fortsætter således indtil en eller flere personer ingen fingre længere har oppe og han/hun/dem skal så drikke.

Dronning – Spørgsmål! Personen som trak dette kort, kan spørge et spørgsmål til hvem som helst! Denne person skal så ikke svare eller grine, men stille et spørgsmål til en ny person. Dette fortsætter indtil nogen fejler, at skulle stille et spørgsmål. Spørgsmålene bør være så absurde og vulgære, for at kunne snøre personen til at svare.

Konge – Den ypperste! Får man kongen, skal man klistre kongen på panden – gerne en slikker på kortet, så den hænger fast. Man får denne lækre velsignelse, at man kan bestemme en regel. Bliver der trukket en ny konge, så bliver den tidligere konge og regel erstattet. Hvis reglen brydes, skal personen(erne) drikke. De første tre personer som trækker kongen, må putte hvilken som helst type alkohol i koppen, som står i midten. Personen som trækker den sidste konge taber spillet og skal drikke det hele af, hvad end der er i ’The Kings Cup’.

<<< Tilbage til drukspil