Slip it in

Vi anbefaler at være mindst 5+ personer til Slip it in

 

Det skal du bruge:

En kuglepen

En masse små papirlapper (Du kan foreksempel rive nogle normale stykker papir ud)

 

Sådan spiller du Slip it in:

Det er vigtigt at du starter spillet tidligt på aftenen. Spillet går ud på at lave en masse sedler med forskellige mærkelige sætninger, som folk skal prøve at få fyret af i løbet af aftenen, uden at blive opdaget.

Du forbereder spillet ved at lave en masse forskellige sedler med sætninger. Dette kan enten gøres før festen eller alle deltagerne kan samarbejde om det, dog uden at de forskellige ser hvilke sedler de andre har lavet. Herefter trækker alle en tilfældig seddel med en sætning og festen fortsætter som før.

Det går nu ud på at få flettet sin sætning ind, uden at nogen opdager at det var en sætning som stod på dit stykke papir. Hvis der går mere end 5 minutter efter du har sagt din sætning, uden at nogen har opdaget at du klarede den, så skal alle andre der er med i spillet tage et shot. Hvis du derimod bliver opdaget, så skal du selv tage et shot. Hvis der er sedler nok, så kan man trække en ny seddel og begynde igen.

Folk har det med at gætte på alle sætninger man siger, som ikke lyder helt normale for dem, så det kan være en rigtig god idé at lave en straf for at gætte forkert. Et enkelt shot kan være nok til at folk er påpasselige med at gætte.

Det er vigtigt at alle er med på spillet og kender reglerne, da man ellers bare kan løbe hen til en tilfældig og sige sin sætning. Dette er imod reglerne.

 

 

<<< Tilbage til drukspil