Straight Face

Vi anbefaler at være mindst 2+ personer til Straight Face

 

Det skal du bruge:

En kuglepen

En masse små papirlapper (Du kan foreksempel rive nogle normale stykker papir ud)

Alkohol til de enkelte spillere

 

Sådan spiller du Straight Face:

Spillet starter med at man skal have lavet en masse stykker papir med ting skrevet på. Man kan enten være en enkelt person der laver det hele i forvejen eller også kan man fordele de blanke papirlapper ud imellem spillerne og så skal hver person udfylde sine og smide det ind i en bunke i midten. Herefter skiftes spillerne til at trække et stykke papir og læse højt hvad der står på det. Hvis man kan holde masken i 10 sekunder, så er det den næste persons tur. Hvis man derimod griner, smiler eller i det hele taget ikke sidder helt stille, så skal man tage en tår.

Spillet fortsætter indtil der ikke er flere stykker papir i midten.

 

<<< Tilbage til drukspil