Art of War

Vi anbefaler 4+ spillere fordelt på 2 hold til Art of War

 

Det skal du bruge:

2 Bordtennisbolde

25 plastikkrus

Alkohol

 

Sådan spiller du Art of war:

Hvert hold får 12 kopper, som de må placere som de vil i deres ende af bordet. Der skal nu hældes drikkelse i alle kopperne og den sidste kop skal placeres på midten af bordet. Koppen på midten skal indeholde 4 cl shots, vodka eller noget andet der ikke er nemt at få ned. Spillet går nu i ture, hvor en spiller fra hvert hold skal skyde samtidig. Hvis man rammer en kop på det andet holds side, skal de tømme koppen. Hvis man misser, skal man tage en tår fra en kop på sin egen side. Her kan det eventuelt aftales at man skal drikke en bestemt mængde af indholdet. Spillet fortsætter indtil et af holdene løber tør for kopper og det modsatte hold har nu vundet.

Ambush: På ethvert tidspunkt i spillet, kan en spiller skyde efter koppen i midten. Hvis man rammer koppen i midten laver man et ambush på det modsatte hold. Dette involverer at man giver koppen i midten og 2 af sine egne kopper til modstanderne. Herfra skifter spillets regler og man skal tømme alle sine kopper så hurtigt som muligt og flippe dem på kanten af bordet, så de drejer hele vejen rundt i luften og lander med samme side ned som de startede. Det er nemmest at bruge toppen af kopperne, da de har den største overflade. Holdet der ramte koppen i midten har her fordelen, ved at de sandsynligvis har færre kopper og især ved at de ikke skal drikke indholdet af koppen fra midten.

 

Der er ofte uenighed om hvad man må og ikke må i dette spil. Bliv eventuelt enige om følgende ting før spilstart:

– Må man læne sig ind over bordet?

– Hvor langt væk skal man stå?

– Må bolden hoppe på bordet før den rammer plastikkruset eller skal den kastes direkte?

<<< Tilbage til drukspil