Drink Roulette

Vi anbefaler 3+ spillere til Drink Roulette

 

Det skal du bruge:

2 sæt spillekort

Glas, shotglas, genstande – hvad end du mener er fornuftigt

 

Sådan spiller du Drink Roulette:

Bland det ene sæt kort læg kortsættet på midten af bordet. Tag det andet sæt kort og fordel dem i en cirkel omkring kortbunken i midten. Placer et glas/shotglas/genstand på hvert af kortene i cirklen. Spillet er sjovere hvis der er mange forskellige ting. Det er ikke nødvendigt at bruge alle kortene i den yderste cirkel, da man kan lade nogle af dem være tomme, så man ikke skal drikke noget hver eneste gang. Spillet starter ved at den første spiller trækker et kort fra bunken i midten. Man skal nu drikke det der står på det matchende kort i cirklen. Hvis det matchende kort er tomt, skal man selvfølgelig ikke drikke noget. Spillet fortsætter indtil kortbunken i midten er tømt.

 

<<< Tilbage til drukspil