Druk Poker

Vi anbefaler 3+ spillere til Druk Poker

 

Det skal du bruge:

1 sæt spillekort

Alkohol

(eventuelt poker jetoner)

 

Sådan spiller du Druk Poker (Uden jetoner):

Spillet fungerer på samme måde som normal Texas Hold’em poker. Forskellen er her at du satser hvor meget man skal drikke, hvis man taber. Big Blind og Small Blind kan derfor være 2 tåre og 1 tår. Hvis spillerne vil være med, siger de bare at de er med på f.eks. 2 tåre. Første runde er den eneste hvor man kan undgå at skulle drikke. Det kan man gøre ved at trække sig allerede her. Når første runde er overstået og alle resterende spillere er gået med på indsatsen, spiller man videre. Herfra kan man ikke trække sig fra spillet, uden at drikke den sidste indsats man har sagt ja til. Så hvis man selv har hævet til 10 tåre og personen efter siger 20, men man ikke vil hæve til 20, så skal man drikke 10 for at trække sig. Spillet fortsætter på denne måde indtil der kun er én person der kan se sine kort eller indtil nogen finder ud af at det var dømt til at gå galt fra starten af.

 

Sådan spiller du Druk Poker (Med jetoner):

Spillet fungerer på samme måde som normal Texas Hold’em Poker. Man bestemmer en værdi tåre for hver slags jeton og fordeler så mange jetoner man vil imellem de forskellige spillere. Herfra spilles spillet på normal manér. Forskellen herfra er at man kan betale sine jetoner for at andre skal drikke. Så hvis man vinder en masse runder, kan man ofre sine jetoner på at drikke de andre under. Jetonerne der bliver betalt, går tilbage til pokerkassen. Hvis man vil have flere jetoner fra pokerkassen, kan man drikke det dobbelte af deres værdi for at købe dem.

 

<<< Tilbage til drukspil