Four Horsemen

Vi anbefaler 3+ spillere til Four Horsemen

 

Det skal du bruge:

1 sæt spillekort

Alkohol

 

Sådan spiller du Four Horsemen:

Tag alle 4 konger ud af kortsættet. Bland resten af kortene og placer bunken på midten af bordet. Hver spiller trækker 7 kort til deres hånd. Spillets formål er herfra at kunne placere næste kort i rækken på en af de 4 konger. Kortet skal være i samme kulør og skal være 1 værdi lavere end det nuværende. På kongen skal der derfor placeres en dronning i samme kulør, derefter en knægt og så videre. Spillet går på tur med uret.

 

 

Hvis man ikke kan placere et kort, skal man trække et kort. Hvis man stadig ikke kan, fortsætter man med at trække indtil man kan. Man drikker en tår for hvert kort man trækker.

Hvis man kan placere et kort, må man dele tåre ud tilsvarende det antal kort der er i bunken man lægger det i. Den der placerer første dronning må derfor give 2 tåre væk og de kan fordeles på de andre spillere som man vil.

 

<<< Tilbage til drukspil