Annoncering

Ønsker du en annonce på VikingBartender.dk? Skriv til MrViking@vikingbartender.dk

Hvad kan vi tilbyde?

Hvis du ønsker at reklamere på VikingBartender.dk kan vi tilbyde flere forskellige løsninger, som vi har specificeret herunder. Hvis du har interesse i at reklamere på VikingBartender.dk eller spørgsmål til noget herunder skal du kontakte os på ovennævnte email.

Reklamebillede i sidebar

Vores primære reklamepladser ligger i vores sidebar, hvor der allerede bliver vist reklamer fra Google Adsense. Længere nede finder du vores “udvalgte flasker” som er en samling af roterende billeder med links til forskellige sider. Vi kan tilbyde en plads med billede + link i denne, hvilket kan tilkøbes i en periode.

Reklamer i form af links på produkter

Hvis du ønsker at genere salg på en webshop der sælger produkter fremvist på vores side, kan vi også tilbyde links der fører til dette. På næsten alle vores informationssider ligger der et stykke tekst med “X koster ca. Z kr for Y cl” – her kan dit link komme ind, så teksten istedet bliver “X koster Z kr for Y cl – kan købes her”. Disse links kan tilkøbes i en periode.

Bliv sponsor for os

Ved at blive vores sponsor får du dit logo på forsiden, hvor det bliver set af størstedelen af vores besøgende. Sponsorer kan både være i form af støtte gennem produkter eller finansielt.