Den Gæve Jyde

Vi anbefaler 2+ spillere til Den Gæve Jyde

 

Det skal du bruge:

1 kuglepen

1 stykke papir pr spiller

1 terning

1 glas

Alkohol

 

Sådan spiller du Den Gæve Jyde:

Sæt glasset imellem spillerne og fyld det med alkohol efter eget valg. Spillet går nu på tur imellem spillerne, indtil der er en spiller der slår 6. Personen skal nu drikke indholdet af glasset, tage kuglepennen og begynde at skrive tallene fra 1-100 på sin seddel. Man skal starte ved 1, så skrive 2, så 3 osv. Spillet går i mellemtiden videre blandt de andre spillere. Når den næste slår 6, skal personen ligesom den forrige tømme glasset på midten, der må nuværende tidspunkt gerne skulle være fyldt med noget nyt. Når glasset er tømt, må personen tage kuglepennen fra den der havde den før og begynde at skrive numre på sin egen seddel. Spillet fortsætter sådan, indtil en spiller når 100.

Man kan forlænge/forkorte spillet ved at vælge et højere/lavere tal end 100.

Man kan spille uden alkohol, ved at fylde glasset med en anden drikkevare.

<<< Tilbage til drukspil