Hey Jack

Vi anbefaler 4-7 spillere til Hey Jack

 

Hvad skal du bruge:

Et sæt spillekort

1 Shotglas eller normalt glas pr person (Alle skal dog helst have samme type glas = Samme straf)

 

 

Sådan spiller du Hey Jack:

Start med at vælge en dealer, der styrer første runde. Personen der er dealer skal tage kortbunken og lægge kort på bordet et efter et, så de andre spillere samtidig kan se hvilke kort det er. Når der bliver lagt en knægt på bordet, gælder det om at rejse sig op og råbe “HEY JACK” så hurtigt man kan. Den sidste der rejser sig skal tage en straf, hvilket kan være et shot, at han/hun skal tømme sit glas eller at han/hun bare skal tage en tår. Hvis der er nogen tvivl om hvem der var den langsommeste, er det dealeren der afgør det. Runden slutter når alle 4 knægte har været trukket.

Når næste runde skal starte, skal der vælges en ny dealer. Den nye dealer må nu lave en regel til et andet kort end knægten. Det kan f.eks. være at man skal tage begge hænder på hovedet, når der kommer en konge. Reglerne er stadig de samme som i første runde, men nu er reglen med kongen lagt oveni. Hvis man laver en forkert ting ved et kort, bliver det straffet med et shot eller en tår.

For hver ny runde, bliver det lagt en ny regel til. Spillet bliver derfor sværere og sværere for hver runde. Man stopper selvfølgelig når der ikke er flere ledige kort.

Drukspillet Hey Jack er godt at starte aftenen ud på. Man får muligheden for at grine af hinanden, samtidig med at man ikke bliver særlig fuld af det.

<<< Tilbage til drukspil

Skriv et svar