Syver

Vi anbefaler 2-6 Spillere til Syver

 

Det skal du bruge:

1 Sæt spillekort

Alkohol

 

Sådan spiller du Syver:

Start med at tage alle 7’ere ud af bunken med kort. 7’erne skal du lægges på en række, så de har hver deres linje med forskelligt kulør. Kortene blandes og alle spillerne trækker nu 4 kort hver. Man vælger nu en spiller der starter, det kan foreksempel være personen der har Klør 6. Hvis ingen har det nævnte kort, så kan man vælge den yngste/ældste til at starte spillet. Hvis vi går ud fra at en person havde Klør 6, så starter han/hun ved at lægge kortet under Klør 7, så de danner en række af klør kort. Nu er der 2 kort ialt og derfor må personen give én person 2 tåre. Hvis man kan lægge flere kort i samme række, så må man godt det, lige så længe at de er i rækkefølge af hinanden. Du kan derfor ikke lægge en 6’er og en 8’er i første tur, men hvis du har både 8, 9 og 10 på hånden, så må du godt lægge dem allesammen. Når man har lagt og givet tåre væk går turen videre til næste spiller. Turen går videre imod venstre og sådan fortsætter spillet. Hvis en spiller ikke kan lægge noget, skal han istedet trække et kort fra bunken og give turen videre.

Der kan maksimalt være 13 kort i hver bunke, hvilket giver maksimalt 13 tåre på en runde.

Man må desuden lægge Es ud ved både 2 og Konge.

<<< Tilbage til drukspil