Træmand

Vi anbefaler 3+ spillere til Træmand

 

Hvad skal du bruge:

2 terninger

Alkohol

 

Sådan spiller du Træmand:

Første punkt i spillet er at udnævne en “Træmand”. Alle spillere slår på skift med de to terninger og den der får det laveste antal øjne starter som “Træmand”.

Træmand bliver straffet allerhårdest igennem spillet. Alle spillere må på alle tidspunkter “skåle” med Træmand og drikke med ham/hende. Træmand må aldrig sige nej til det og skal altid drikke med alle der vil skåle med ham/hende.

Når der er udnævnt en “Træmand” kan selve spillet starte. I skal nu på skift slå med de to terninger og alt efter hvilket tal man får, sker der noget bestemt. Hvad du skal gøre, kan du se på listen herunder:

2: Personen der har slået skal udfordre en af de andre deltagere til at gøre noget. Det er helt op til den der har slået hvad den anden skal gøre. Der kan nu ske to ting:

– Personen der har fået udfordringen gennemfører udfordringen. Den der gav udfordringen skal nu drikke 4 tåre selv

– Personen gennemfører ikke udfordringen. Han/hun skal derfor drikke 4 tåre som straf.

3: Hvis der bliver slået 3, skal personen der er “Træmand” drikke en tår.

4: Personen der har slået må nu dele 4 tåre ud. Det er helt valgfrit om de allesammen skal være til den samme person eller om det er flere forskellige der skal have dem.

5: Fællesskål: Alle drikker 1 tår

6: Tema runde: Personen der har slået 6 vælger nu et tema. Det kan foreksempel være bil mærker. Den første spiller siger foreksempel “Ferrari” og den går herfra rundt, hvor hver spiller skal sige et nyt bilmærke, som ikke allerede er nævnt. Den første der ikke kan sige et nyt bilmærke har tabt og skal derfor drikke 3 tåre som straf.

7: Toilet- og rygepause – personen der slår 7 får lov til at give terningen videre og holde en toilet- og rygepause.

8: Personen til højre for den der slår 8 skal drikke 2 tårer

9: Personen til venstre for den der slår 9 skal drikke 2 tårer

10: Kongens efterfølger: Den der slår 10 skal gøre en ting, som alle de andre skal efterligne. Den sidste til at efterligne dette, skal drikke 4 tåre som straf.

11: Personen skal selv drikke 2 tåre og han/hun bliver udnævnt som ny “Træmand”

12: Personen må nu lave en regel. Det kan foreksempel være, at hver gang man bander, skal man drikke 2 tåre. Næste gang en person slår 12, må han/hun lave en ny regel og den tidligere regel bliver ophævet.

<<< Tilbage til drukspil