3-benet Pub Crawl

Vi anbefaler 4+ spillere til 3-benet Pub Crawl – Jo flere man er, jo sjovere er spillet

 

Det skal du bruge:

2+ værtshuse, barer eller lignende

Penge til at købe øl

 

Sådan spiller du 3-benet Pub Crawl:

Alle spillerne skal deles op i par og binde deres ene ben sammen med benet på deres makker. Herefter skal der laves en rute med minimum 2 værtshuse, som man skal igennem for at fuldføre spillet. Alle par starter på det samme værtshus og skal drikke en halv liter øl pr par. Lige så snart et par har tømt deres øl skal de fortsætte imod det næste værtshus på listen, stadig bundet sammen. Når man når til det næste værtshus, skal man igen dele en halv liter øl. Sådan fortsætter spillet indtil man når det sidste værtshus på listen. Her skal begge spillere drikke en halv liter øl. Når begge spillere er færdige med deres øl, er de færdige med spillet. Vinderne er selvfølgelig det første par til at tømme deres øl på det sidste værtshus.

 

Det er tilladt at gå på toilettet undervejs, men man skal stadig være bundet sammen.

<<< Tilbage til drukspil