Beer Pong

Vi anbefaler 2 spillere / 2 hold til Beer Pong

 

Det skal du bruge:

1 Bordtennisbold

12 plastikkrus

Alkohol

 

Sådan spiller du Beer Pong:

Hvert hold sætter 6 plastikkrus, fyldt med enten øl, cider eller en helt anden alkoholtype, i deres ende af et bord, i en formation ligesom bowlingkegler. Det vil sige så der står 1 forrest, 2 bagved og til sidst 3, så plastikkrusene danner en trekant, med spidsen imod modstanderne. Man spiller nu ved at skiftes til at kaste bordtennisbolden imod de andres plastikkrus. Hvis man rammer en af plastikkrusene, så skal det hold som plastikkruset tilhører drikke indholdet. Dette fortsætter indtil det ene hold løber tør for plastikkrus med alkohol og har tabt. Taber holdet skal nu drikke de resterende plastikkrus hos modstanderne.

 

Island – Man kan vælge at sige Island på en kop én gang pr spil, hvis den står alene. Det vil sige at den ikke må røre andre kopper. Hvis man rammer koppen efter at have sagt Island, så skal der drikkes to kopper. Hvis man ikke rammer koppen i samme skud som man har sagt det, så sker der intet. Man har kun ét forsøg.

 

Der er ofte uenighed om hvad man må og ikke må i dette spil. Bliv eventuelt enige om følgende ting før spilstart:

– Må man læne sig ind over bordet?

– Hvor langt væk skal man stå?

– Må bolden hoppe på bordet før den rammer plastikkruset eller skal den kastes direkte?

<<< Tilbage til drukspil