Skål

Vi anbefaler 2+ spillere til at spille Skål

 

Det skal du bruge:

1 skål

1 sugerør pr deltager

1 genstand pr deltager (Mokai, breezere, drinks etc. er at foretrække)

 

Sådan spiller du Skål:

Reglerne er virkelig simple. Sæt skålen på midten af bordet, sæt jer omkring den med jeres sugerør i munden og sæt jer så I kan nå skålen med sugerøret. Spillet starter ved at den første person tømmer sin genstand ned i skålen. Lige så snart personen begynder at hælde går det ud på at drikke det der er i skålen, før den flyder over. Jo mindre en skål, jo sværere bliver det. Når første person er færdig med at hælde hele sin genstand over i skålen, så starter den næste. Sådan fortsætter man indtil skålen flyder over eller alle er færdige med deres genstande.

En god idé er at lave en regel for hvilke genstande folk må hælde i og hvor store de må være. Som altid bliver det virkelig ulækkert når man skal dele drinks, hvis ham der er kendt for at hælde en flaske champagne og en halv liter piskefløde i et enliters krus, skal være med hver gang.

<<< Tilbage til drukspil