Druk Matador

Vi anbefaler 2-6 spillere til Druk Matador

Det skal du bruge:

Et komplet Matador brætspil

Alkohol

(Ekstra brikker hvis i er 7+)

Sådan spiller du Druk Matador:

Spillet foregår ligesom normal Matador. Hvis du er i tvivl om hvordan man spiller Matador, så skulle der meget gerne være en folder i æsken med reglerne.

De ekstra regler for Druk Matador er:

Passering af start: Du skal drikke 2 fingre eller et shot, hvis du vil have de 4000 over start.

Hvis du skal betale andre spillere kan du vælge at drikke istedet for at betale dem: 1 finger pr 100 kr du skal betale eller 1 shot pr 1000 kr

Ryger du i fængsel skal du tage et shot for hver runde du sidder i fængsel, uden at komme ud. Du kan ikke betale dig ud og du kommer ikke ud automatisk efter 3 runder. Du har 3 forsøg hver runde til at slå 2 ens tal, hvilket er udgangsbilletten fra fængslet. Hvis det fejler, så må du give terningerne videre og tage dit shot som straf.

Uddeling af shots til andre spillere: Du kan vælge at betale banken for at en anden spiller skal tage et shot. Hvis du giver 5000, skal den person du vælger tage et valgfrit shot. Hvis du derimod giver 10.000 skal personen drikke det shot du vælger. Så hvis du har mange penge i overskud, kan du prøve at sabotere de andre på den måde.

Snyderi i spillet: Hvis man forsøger at snyde og bliver opdaget i det, så koster det et shot som straf.

Forskellen på normal Matador og versionen hvor du skal drikke, er den ekstra måde at vinde/tabe på. Du kan som altid tabe ved at miste alle dine penge og grunde. Men som bonus, kan du nu også tabe ved at du går under eller vælger at trække dig fordi du ikke kan klare mere. Eftersom man skal drikke rimelig meget, hvis det går dårligt, så er der mange der ryger ud rigtig hurtigt. Det kan derfor være en god idé at have så mange med i spillet som muligt, så man ikke bare sidder 2 personer alene tilbage efter 10 minutter.

Når man skal have shots for forskellige ting, så er det en rigtig god idé at aftale på forhånd hvilke shots man skal tage. Sidste gang vi testede spillet brugte vi for eksempel en blanding af vodka, likør og sodavand til start feltet, Små Sure i fængslet og ren vodka hvis man blev taget i at snyde.

 

<<< Tilbage til drukspil