Der Hestes

Vi anbefaler 3+ spillere til Der Hestes

 

Det skal du bruge:

En seddel pr runde

En kuglepen

Et shotglas eller et normalt glas (Bestem selv)

Alkohol

 

Sådan spiller du Der Hestes:

Start med at fylde et shotglas eller normalt glas med alkohol og sæt det på midten af bordet.

En spiller udvælges til at skrive et tal fra 0-100 på sedlen, og derefter gemme den så de andre ikke kan se hvilket tal det blev. Denne spiller tæller som dealer i denne runde. Dealeren skal nu råbe “DER HESTES” og de andre spillere skal nu tromme i bordet eller på lårene. Når dealeren råber “STOP” skal alle stoppe med at tromme og personen til venstre for dealeren skal nu gætte på et tal fra 0-100. Dealeren skal nu svare på om det er over eller under, og derefter igen råbe “DER HESTES”. Når dealeren råber stop er det næste person til venstre der gætter og sådan fortsætter spillet, indtil en person rammer tallet. Personen der rammer tallet, skal drikke indholdet af glasset på midten af bordet.

Hvis man vil gøre spillet sværere kan man tilføje ekstra regler. Her er nogle idéer:

– Hvis man siger et tal over 100, skal man drikke indholdet af glasset

– Hvis man siger et tal der er udenfor de rammer man har fået, skal man drikke indholdet af glasset

– Tallet skal være imellem noget andet end 0-100, som f.eks. 250-327

<<< Tilbage til drukspil