Drug Dealer

Vi anbefaler 5+ spillere til Drug Dealer

Det skal du bruge:

1 sæt spillekort

Alkohol

Sådan spiller du Drug Dealer:

Tag samme antal kort ud af bunken med spillekort som der er spillere. Der skal være 1 konge, 1 Es og kort med forskellige tal på. Bland kortene og del et ud til hver spiller. Personen der har fået kongen er politibejent, personen med Es’et er “Drug dealeren” og alle andre er normale borgere.

Drug Dealeren skal nu blinke så diskret som muligt til en anden spiller. Efter et lille stykke tid skal den der er blevet blinket til så sige “Handlen er afsluttet”. Det er nu politibetjentens opgave at gætte hvem Drug Dealeren er. Hvis politibetjenten gætter forkert, så skal han/hun drikke samme antal fingre som personens kort viser. Hvis der bliver gættet forkert igen, så sker der det samme. Dette fortsætter indtil Drug Dealeren bliver gættet. Drug Dealeren skal nu drikke samme antal fingre som der er kort tilbage.

For at spille en ny runde samler man bare kortene sammen, blander dem og deler dem ud igen.

<<< Tilbage til drukspil