Hill

Vi anbefaler 2+ spillere til Hill

Det skal du bruge:

Et sæt spillekort

Alkohol

Sådan spiller du Hill:

Start med at lave 6 bunker med kort. Første bunke skal have 1 kort, den næste 2 kort osv. op til 6 kort. Kortene skal selvfølgelig vende med bagsiden op, så man ikke kan se hvad der ligger i bunkerne. Herefter skal de resterende kort deles ud til de andre spillere, så alle har lige mange kort. Der må godt blive kort i overskud og de lægges bare i en bunke ude til siden.

Spillet starter ved at det første kort i første bunke bliver vendt om. Hvis man har det kort som der bliver vendt, så må man give tårer ud. For første bunke må man give 1 tår ud, 2. bunke 2 tårer osv op til de 6 i sjette bunke.

Pointen med spillet er ikke kun at være heldig, for man kan også vælge at bluffe. Selvom man ikke har det kort der bliver vendt, så kan man stadig vælge at sige “DEN HAR JEG!” og dele tåre ud til en. Problemet opstår først når den anden person ikke tror på dig. Nu skal du kunne vise det kort du har givet tåre for. Hvis du ikke kan vise det, så skal du drikke dobbelt. Hvis du har kortet, så er det den anden person der skal drikke dobbelt.

Spillet slutter når I har været alle bunkerne igennem.

<<< Tilbage til drukspil