Høj eller lav

Vi anbefaler 2+ Spillere til Høj eller lav

Det skal du bruge:

1 sæt spillekort

Alkohol

Sådan spiller du Høj eller lav:

Spillet starter ved at dealeren giver den første spiller et kort, som skal ligge på bordet, så alle kan se det. Spilleren der har kortet foran sig skal nu gætte om det næste kort de får er højere eller lavere, end det de har liggende foran sig. Hvis man gætter rigtigt, må man enten fortsætte eller sende bunken videre til den næste person. Hvis man gætter forkert, skal man drikke det samme antal tåre, som der er kort i bunken. Så hvis man har gættet rigtigt 4 gange og beholdt bunken, men så gætter forkert på det 5. kort, så skal man drikke 5 tåre.

Det er en god idé at aftale før spillet starter, hvad der skal ske hvis man rammer det samme kort.

<<< Tilbage til drukspil