Togtur

Vi anbefaler 2 spillere til Togtur – dog påvirker spillet alle der ser på eller er i rummet

Det skal du bruge:

1 sæt spillekort

Alkohol

Sådan spiller du Togtur:

Der vælges en togfører og en passager. Togføreren styrer spillet og starter ved at lægge 5 kort ud på bordet i en række. Passageren skal nu gætte om det første kort i rækken er rødt eller sort. Hvis der gættes rigtigt, så fortsætter man til næste kort i rækken, hvor man skal gætte om det er over eller under kortet før. Hvis der gættes rigtigt, så fortsætter man spillet med at gætte over eller under og vende kort.

Hvis der gættes forkert, så skal der drikkes en tår for kortet der bliver gættet forkert på og for hvert kort der er vendt om. Udover dette skal der lægges 5 ekstra kort på rækken og spillet fortsætter. Hvis personen når alle kort i rækken igennem uden at give op, så skal alle tilskuere/personer i rummet tømme deres drink indenfor 2 minutter.

<<< Tilbage til drukspil