Whales Tales

Vi anbefaler 5+ spillere til Whales Tales

Det skal du bruge:

Alkohol

Sådan spiller du Whales Tales:

Alle spillere sætter sig i en cirkel. Den første person starter spillet ved at være “Prince of Wales” og sige følgende rim: Whales Tales, Prince of Wales, somebody stole my tails, I accuse number x”

x er nummeret på den spiller der er beskyldt og man tæller med uret. Man kan godt sige “minus x” og så tæller man bare den modsatte vej.

Nu skal alle andre spillere end den første så tænke, for man skal finde ud af hvem personen er så hurtigt som muligt. Lige så snart man ved hvem det er skal man pege på personen. Men fordi Wales lyder som Whales, så er alle hvaler og har ikke nogle fingre, så man skal pege med albuen. Hvis personen der er beskyldt når at råbe “NO!” inden nogen peger på ham, så skal “Prince of Wales” spørge “Who?” og så skal den første beskyldte sige et nyt tal. Så gør man det samme igen, indtil en beskyldt ikke når det i tide. Personen skal så drikke og personen til venstre for den der drak er så den nye “Prince of Wales” og starter en ny runde ved at sige rimet. Man tæller altid fra den personen der har sagt tallet og ikke nødvendigvis fra “Prince of Wales”

Man kan godt risikere at beskylde sig selv og så må man bare råbe “NO!” hurtigt nok til at forvirre de andre og få sagt et nyt tal, når der bliver sagt “Who?” næste gang. Det gælder om at forvirre de andre spillere så meget som muligt.

Hvis man glemmer at pege med albuen, glemmer rimet eller siger det for langsomt, så skal man også drikke.

<<< Tilbage til drukspil