Nemesis

Vi anbefaler 6 spillere fordelt på 2 hold til Nemesis

 

Det skal du bruge:

3 Bordtennisbolde

46 plastikkrus (4 af dem til vandkrus)

Alkohol

 

Sådan spiller du Nemesis:

Hvert hold sætter 21 plastikkrus, fyldt med enten øl, cider eller en helt anden alkoholtype, i deres ende af et bord, i en formation ligesom bowlingkegler. Det vil sige så der står 1 forrest, 2 bagved, så 3 og så videre, på en måde så plastikkrusene danner en trekant, med spidsen imod modstanderne. Man spiller nu ved at skiftes til at kaste bordtennisbolden imod de andres plastikkrus. I modsætning til normal Beer Pong, så deles en spiller fra hvert hold om en enkelt bold. Du kan derfor ikke skyde med andre bolde end den dig og din “nemesis” bruger. Hvis man rammer en af plastikkrusene, så skal det hold som plastikkruset tilhører drikke indholdet. Dette fortsætter indtil det ene hold løber tør for plastikkrus med alkohol og har tabt. Taber holdet skal nu drikke de resterende plastikkrus hos modstanderne.

 

Island – Man kan vælge at sige Island på en kop én gang pr spil, hvis den står alene. Det vil sige at den ikke må røre andre kopper. Hvis man rammer koppen efter at have sagt Island, så skal der drikkes to kopper. Hvis man ikke rammer koppen i samme skud som man har sagt det, så sker der intet. Man har kun ét forsøg per spiller.

 

Der er ofte uenighed om hvad man må og ikke må i dette spil. Bliv eventuelt enige om følgende ting før spilstart:

– Må man læne sig ind over bordet?

– Hvor langt væk skal man stå?

– Må bolden hoppe på bordet før den rammer plastikkruset eller skal den kastes direkte?

<<< Tilbage til drukspil