Job hos Viking Bartender

Vi er næsten altid på udkig efter interesserede der vil blive en del af vores crew. Du kan se nedenfor her hvilke stillinger vi mangler folk til for tiden. Det er et krav at du er minimum 18 år gammel for at kunne blive en del af holdet.

Ledige stillinger:

Anmelder

Som anmelder skal du være god til at formulere dig og kunne skrive mere end en enkelt linje af gangen. Du behøver ikke være kendt indenfor spiritussens verden, kunne smage hvilken storby en vodka har ligget i nærheden af eller kunne drikke whisky uden at hoste.

 

 

Model (Til photoshoots)

Som navnet antyder, så vil din opgave være at stå model til photoshoots med flasker, cocktails og lignende.

 

 

Model (Online)

Som online model skal du være i stand til at tage billederne selv, eller i det mindste kunne finde en der kan hjælpe dig med det. Der er langt imellem at vi bruger denne slags billeder, men det kan ske at vi mangler en der kan tage et billede et bestemt sted eller med noget bestemt.

 

 

Men hvad er fordelene?

Du vil som fuldgyldigt medlem af holdet blive inviteret med til vores forskellige prøvesmagninger og arrangementer, om det så er en øl på stranden, en 4 timers smagning med 30 forskellige flasker likør eller en tur i byen. Når først du er med og er en aktiv del af hjemmesiden, så er du en af os.

Får man noget for det?

Selvfølgelig får man noget for at udføre forskellige typer arbejde for os. Da vi ikke er en virksomhed med et overskud på flere millioner (Faktisk ikke et overskud overhovedet indtil videre, så er det ikke en 6 cifret lønseddel du får for at blive en del af projektet med at drive og udvikle siden. Vi giver gerne en flaske vin eller likør for en artikel, men som regel aftaler vi med den enkelte hvad de forventer at få ud af det, især afhængigt af hvilken funktion de udfylder.

 

Hvis det lyder som noget for dig eller du bare vil høre mere, så send os en mail på job@vikingbartender.dk