Rundt om flasken

Vi anbefaler 4-5 spillere til at spille Rundt om flasken

 

Det skal du bruge:

En flaske der ikke skal bruges

Et sæt spillekort

Alkohol

Sådan spiller du Rundt om flasken:

Rundt om flaskenRundt om flaskenSæt flasken på midten af bordet, tag jokerne ud af kortsættet og læg kortene rundt om flasken i en cirkel. Spillet starter ved at den første person trækker et kort.

 

 

Rundt om flaskenRundt om flaskenAlt efter hvilket kort man trækker, så sker der noget forskelligt. Når man har gjort det som kortet siger, så skal man lægge det på toppen af flasken. Hvis man vælter bunken på toppen eller bryder cirklen omkring flasken, så skal man have en straf. Den kan man aftale inden man begynder at spille.

Reglerne for hvad de forskellige kort gør bliver ofte taget op til diskussion, men vi har givet vores bud på reglerne her:

1-5: Hvis det er et rødt kort må du give det samme antal fingre væk som tallet på kortet. Hvis det derimod er sort, så skal du selv drikke antallet.

6: Tissekort – du må kun gå på toilettet under spillet hvis du kan lægge et tissekort på toppen af bunken. Hvis du går på toilettet uden, så skal du modtage samme straf som hvis en person vælter bunken med kort eller bryder cirklen

7: 7-tabellen – Personen der har trukket kortet starter på 1, den næste siger 2 osv. Hver gang man når til et tal i 7-tabellen eller hvor tallet 7 indgår i, så skal man sige “bum” istedet. (7, 14, 17, 21 etc). Den første der laver en fejl skal drikke 1 finger pr runde tabellen er kørt.

8: Kategori – personen der har trukket 8 må vælge en kategori som man skal sige ting indenfor. Det kan foreksempel være dyr, italienske byer eller hvis man er rigtig snedig og kigger rundt på siden: spiritus mærker. Man skal tælle hvor mange rundter man når om bordet, før en person ikke kan sige en ny ting indenfor kategorien. Personen der taber, straffes med at skulle drikke 1 finger pr omgang kategorien er nået.

9: Regel – Personen der trækker kortet må lave en regel til spillet. Det kan foreksempel være at hver gang man drikker skal man rejse sig op eller at alle piger drikker dobbelt. Reglen gælder indtil den næste 9’er bliver trukket eller at spillet slutter.

10: Vandfald – Alle skal begynde at drikke, uden at holde pause. Når personen der trak kortet stopper, så må den næste i rækken også stoppe. Sådan fortsætter det rundt, indtil alle er færdige. (Her er det ikke særlig godt at være personen der trak kortet lige før ham/hende der fik 10’eren)

Knægt: Herreskål

Dame: Dameskål

Konge: Personen der får kongen skal sætte kortet i panden. Det gøres nemmest ved at ånde eller slikke på bagsiden af kortet. Vi anbefaler at du ikke bruger en klipsemaskine. Personen med kortet i panden må nu bestemme alt. Det kan være at han/hun befaler at andre skal drikke eller at kongen ikke skal drikke. Kongen mister sin magt ved at kortet falder af af sig selv eller ved at en anden slår kortet af hovedet på kongen. Man skal dog snigmyrde kongen, så han/hun må ikke opdage at nogen prøver.

Hvis du vil have en ekstra regel med, så tilføj jokerne til kortsættet og find på en god regel til dem!

<<< Tilbage til drukspil