Vikingens pakkeleg

Vi anbefaler 4+ spillere til Vikingens pakkeleg

Det skal du bruge:

1-2 terninger (afhængigt af hvor mange i er)
Alkohol/sodavand til glassene
2-3 glas pr spiller (Fordel så ligeligt som muligt eller træk lod om hvem der får hvilke glas)
Noget der kan tage tid, som en mobiltelefon eller et stopur.

 

 

Sådan spiller du Vikingens pakkeleg:

Start med at fordele glassene imellem spillerne. Hver især står nu for at blande og fylde i de glas de har fået. Når man har lavet indhold til sine forskellige glas, sætter man dem ind midt på bordet. Spillet foregår nu stort set som en normal pakkeleg, bortset fra at man her skal give glassene væk til de andre spillere. Man skiftes til at slå og hvis man får en 6’er må man give et glas ud fra midten, til en af de andre, dog uden at de må drikke indholdet. Ved alle andre slag end en 6’er skal terningen bare gives videre.

Når alle glassene er fordelt rundt, skal den person der har flest glas sætte et stopur igang med et antal minutter fra 5-15 han/hun selv bestemmer. Herefter spiller man videre med at slå med terningerne, men nu kan man kun give sine egne glas væk. Derudover skal det huskes at man ikke må vælge at beholde glas, bare fordi man gerne vil have den drink der er i. Der SKAL gives et glas væk ved en 6’er, hvis man har nogle.

Det gælder om at komme af med så meget som muligt inden tiden løber ud, for når stopuret ringer skal man tømme alle glas foran sig, uanset hvad der er i.

 

<<< Tilbage til drukspil