Attached

Vi anbefaler 4+ personer til Attached (Man skal spille i par)

 

Det skal du bruge:

Papir

Noget at skrive med (En kuglepen, blyant, pensel, marmelade på fingrene, you name it)

Sådan spiller du Attached:

Lav en masse sedler med forskellige kropsdele skrevet på. Saml og bland alle sedlerne. Alle spillerne skal gå sammen i par og hvis det er en fest hvor alle ikke kender hinanden, så kan det være en god icebreaker at folk kommer i tilfældige par. Nu skal hvert par tage en seddel fra bunken. Den kropsdel der står på parrets seddel skal nu hele tiden være forbundet. Så hvis der står “Venstre skulder” så skal deres venstre skulder hele tiden røre hinanden. Det går herefter på tur, hvor hvert par får tildelt en ny seddel og en ny kropsdel der skal være forbundet med deres partner. Man taber hvis man ikke holder de kropsdele forbundet som man har på sedlerne. Nogle vil helt sikkert frivilligt gå fra deres makker før eller siden. Straffen er et shot til dem hver.

Spillet fortsætter indtil man har fundet et vinderpar.

 

<<< Tilbage til drukspil