Baseball

Vi anbefaler at være mindst 6+ personer til Baseball drukspillet

 

Det skal du bruge:

4 shot glas
1 mønt
Øl

 

Sådan spiller du Baseball drukspillet:

Sæt de 4 shotglas op på en lige række, fyld glassene med øl og del 2 hold imellem spillerne der er med. De 4 shotglas repræsenterer nu de 4 baser, ligesom hvis man spiller baseball (eller rundbold). Det ene hold starter med at få mønten til at hoppe på bordet og ned i et af glassene. Man skifter imellem de to forskellige hold efter hvert skud og det skal være en ny der skyder hver gang. Hvis man får mønten ned i et glas, skal man selv drikke alle de shotglas der er med øl der står foran det glas man rammer. Så hvis man rammer ned i det 3. glas, skal man drikke glas 1, 2 og 3. Nu er man på 3. base og skal derfor kun drikke 1 glas mere for at komme i mål. Det er vigtigt at holde styr på hvor langt de forskellige spillere er, så man ved hvor langt hver især er nået. Det første hold til at få alle spillere i mål har vundet og taberholdet får en straf. Det kan for eksempel være et shot Gajol til hver spiller.

Hvis man har nok shotglas, kan man lave en række med glas til hver spiller.

<<< Tilbage til drukspil