Beer Bomb

Vi anbefaler 2 spillere / 2 hold til Beer Bomb

 

Det skal du bruge:

1 Bordtennisbold

2 plastikkrus

2 Borde

Alkohol

 

Sådan spiller du Beer Bomb:

Placer de 2 borde med noget mellemrum. I vælger selv hvor langt de skal stå fra hinanden, afhængigt af hvor svært I vil gøre det for jer selv. Sæt et plastikkrus på hvert bord og hæld det I som I vil drikke hvis I taber. Måden at spille på er nu meget tæt på det originale Beer Pong, forskellene er kun at I SKAL få bolden til at hoppe på jeres eget bord først og at hvert hold kun har ét plastikkrus. Første hold til at ramme vinder.

 

Der er ofte uenighed om hvad man må og ikke må i dette spil. Bliv eventuelt enige om følgende ting før spilstart:

– Må man læne sig ind over bordet?

– Hvor langt væk skal man stå?

<<< Tilbage til drukspil