Civil War

Vi anbefaler 4 spillere fordelt på 2 hold til Civil War

 

Det skal du bruge:

1 Bordtennisbold pr spiller

6 plastikkrus pr spiller

Alkohol

 

Sådan spiller du Civil War:

Hver spiller sætter 6 plastikkrus, fyldt med enten øl, cider eller en helt anden alkoholtype, i deres ende af et bord, i en formation ligesom bowlingkegler. Det vil sige så der står 1 forrest, 2 bagved og til sidst 3, så plastikkrusene danner en trekant, med spidsen imod modstanderne. Hver spiller har nu deres egne kopper. Man spiller nu ved at skiftes til at kaste bordtennisbolden imod de andres plastikkrus. Hvis man rammer en af plastikkrusene, så skal den person som plastikkruset tilhører drikke indholdet. Dette fortsætter indtil det ene hold løber tør for plastikkrus med alkohol og har tabt. Taber holdet skal nu drikke de resterende plastikkrus hos modstanderne.

Forskellen på Civil War og normal Beer Pong er at hver enkelt spiller har sine egne kopper og derfor godt kan ryge ud af spillet, imens holdkammeraterne fortsætter spillet. Hvis man kan skaffe et stort bord, kan man sagtens være 4 hold eller mere end 2-3 personer pr hold.

 

Island – Man kan vælge at sige Island på en kop én gang pr spil, hvis den står alene. Det vil sige at den ikke må røre andre kopper. Hvis man rammer koppen efter at have sagt Island, så skal der drikkes to kopper. Hvis man ikke rammer koppen i samme skud som man har sagt det, så sker der intet. Man har kun ét forsøg.

 

Der er ofte uenighed om hvad man må og ikke må i dette spil. Bliv eventuelt enige om følgende ting før spilstart:

– Må man læne sig ind over bordet?

– Hvor langt væk skal man stå?

– Må bolden hoppe på bordet før den rammer plastikkruset eller skal den kastes direkte?

<<< Tilbage til drukspil