José Cuervo

José Cuervo har lavet tequila i mere end 250 år. De har gennem alle disse år behandlet tequilaen på samme måde, med erfaringer og opskrifter der er blevet givet videre fra generation til generation.

1758: José Antonio de Cuervo y Valdés fik tilgivet et stykke land, som han kunne plante sine agave planter på, af Kong Ferdinand VI.

1795: Kong Carlos IV gav her Jose Maria Guadalupe Cuervo y Montana den første licens, der gav ham lov til at producere og distribuere Tequila.

1852: José Cuervo tønder klarede turen til Californien fra San Blas.

1940’erne: En Margarita er mere end bare en piges navn, det er den smukkeste drink du nogensinde kommer til at møde (Hvis du spørger firmaet).

1945: 150 års jubilæum.

1970’erne: Ligesom at champagne er bedst i Frankrig, og scotch er bedst i Scotland, kunne man fra 1974 fortælle at, hvis man skulle kalde en spiritus for ”Tequila”, så skulle den laves i visse stater i Mexico.

1974: Da Tequila Sunrise blev en populær drink var det José Cuervo tequila der blev brugt. Drinkens rejse til at blive kendt, blev hjulpet da diverse store rock and roll bands drak drinken på deres private jets og udødeliggjorde den i deres sange.

2017: På dette tidspunkt er denne tequila stadigvæk den mest populære i verden.

 

Produkter: