Circle of Death

Vi anbefaler mindst 3 spillere til Circle of Death

 

Det skal du bruge:

1+ sæt spillekort (vi anbefaler 3)

Massere af alkohol

 

Sådan spiller du Circle of Death:

Circle of deathAlle kortene bliver lagt i en cirkel på bordet. Spillet starter ved at den første spiller trækker et kort fra cirklen og vender det om så alle kan se det. Nu skal den næste person trække et kort og hvis det har nogen relation til det kort som personen før trak, så skal de begge to drikke det antal tåre som deres kort viser tilsammen. Så hvis man er flere der trækker foreksempel en hjerter, så skal alle drikke. Det fortsætter på denne måde, lige så længe folk trækker de samme slags kort i træk. Så hvis du trækker en klør og den næste trækker en spar, så er du i sikkerhed og kan lægge dit kort ud til siden.

Spillet slutter når alle kortene er væk, I er løbet tør for alkohol eller når nogen indser at det her spil var en dårlig ide fra starten af. Circle of Death minder meget om spillet Chain of Death.

<<< Tilbage til drukspil